Meet The Team: Elisa

Hoe ben ik hierin verzeild geraakt? Tom, we can all blame Tom 😉

In tegenstelling tot Jytte en Tom heb ik andere ambities met eten. Laat mij maar gewoon testen, proeven, foto’s nemen, woordjes over neerpennen.

Als student werkte ik bij een traiteur, in een restaurant, een ijsjesbar. Nooit stond ik achter de vuren, altijd was ik bezig met de mensen. Dat is de rode draad doorheen mijn verhaal, zorgen voor.

Een 2 tal jaar terug kwam ik Tom tegen tijdens een ondernemersopleiding en dat klikte al snel. Na het beëindigen van de opleiding was er nog contact en hij zei me altijd “Als ik iets weet voor u, dan bel ik u”.

So he did. On a sunny Sunday.

Tom stond de zaakvoerder van een restaurant bij, met raad en daad. Ik werd ingeschakeld voor de socials.

Plots kwam daar alles bij, werkelijk alles. Van boekhouding tot reservaties, … in de praktijk runden Tom en ik dat restaurant. Maar dat was van geen van ons beiden onze ambitie.

Na een intense 8 maanden zijn we beginnen nadenken over hoe wij zelf iets kunnen doen. Samen, met eten, voor anderen. Niet het klassieke horeca verhaal, maar anders.

Daarom niet beter, gewoon anders. Waarbij hij als kok zijn passie kwijt kan en waarbij ik met voldoening het werk achter de schermen kan uitvoeren.

We stonden op een pand waar ik ook mijn ei helemaal kwijt kon. Een co-work ruimte, iets waar ik al enkele jaren over droom. Aan de ene kant de keuken, de andere kant een ruimte waar je als ondernemer welkom was om te komen werken, vergaderen.

Zoals Tom al schreef, dat werd het niet. En dat is ok. Wat vandaag niet is, is morgen misschien weer anders.

Maar, we wilden wel starten, we wilden vooruit.

De naam hadden we al.
Het idee hadden we al.
Een 3e partner, die hadden we al.
De nood voor ons idee werd alleen maar bevestigd door onze omgevingen.
Enkel nog een keuken. Die vonden we bij Vinoscoop.
En zo, zo zijn we dan ook echt kunnen starten.

Er werd me al vaak gevraagd “ van waar komt de naam?” Wel, dat is eentje waar ik op een nacht met wakker werd. I am all about the Pink, Tom & Jytte zijn all about the taste. Pink Pepper. Daarom, deze naam past perfect bij ons 3.

We zijn 3 verschillende mensen, maar met 1 gemeenschappelijk doel. Samen een succes maken van onze sterktes.

En ik zeg nu al graag, dank je wel & smakelijk!

Xoxo, Elisa