Meet The Team: Tom

Het stond zowat in de sterren geschreven dat wat ik nu doe, adviseren en denken dat ik het beter weet, nooit het einddoel zou gaan worden van mijn traject, eerder de weg naar de volgende stap.

Die volgende stap is er gekomen doordat ik steeds meer en meer opportuniteiten zie in de nieuwe markt die zich voor onze ogen aan het ontplooien is.

Net zoals vele sectoren zijn we wakker geworden in een nieuwe wereld, eentje die zich op alle vlakken aan het hertekenen is.

Stellen dat Corona de oorzaak is van die veranderingen zou niet juist zijn, het was wel “de” brandstof die die verandering nodig had, om aan snelheid te winnen.

Uit die veranderingen en de daarmee gepaarde inzichten is Pink Pepper geboren.

Met Pink Pepper willen we jullie harten veroveren met de “gevulde bakskes” en tegemoetkomen aan de noden van de hongerige mens. Voor ons dient ieder bakske een “bakske liefde” te zijn.

Hoe benaderen we bij Pink Pepper onze “bakskes liefde”

Smaak

In de eerste plaats vinden we heel belangrijk dat je vanaf de eerste hap betoverd wordt door de juiste balans en hoeveelheid aan smaken in ieder “bakske liefde”.

Door de combinatie van de verschillende ingrediënten zal je steeds nieuwe smaken ontdekken, smaken die op hun beurt niet te ingewikkeld zijn maar die er vooral staan door hun eenvoud.

Ieder “bakske liefde” heeft bij Pink Pepper een traject afgelegd, er is over nagedacht, er is geschrapt, er is toegevoegd, er is uitvoerig getest, er is geproefd door een gevarieerd publiek en het resultaat… dat proeft u

Ieder ingrediënt heeft een toegevoegde waarde of anders gebruiken we het niet.

Gezond en gevarieerd

Bij Pink Pepper stellen we de gerechten samen, volgens hoe wij geloven dat een gezonde en gevarieerde maaltijd er dient uit te zien.

We willen het jullie makkelijker maken om ook thuis of op het werk gezond en evenwichtig te eten, de tijd ontbreekt vaak in vele gezinnen, laat ons jou daarbij helpen.

Wij koken zoals we zelf graag eten en hoe wij over eten denken en vooral waar wij gelukkig van worden.

Onze keuken is een mix van verschillende stijlen en invloeden, we pinnen ons op niks vast en doen ons eigen ding.

Budget

We vinden het heel belangrijk dat we voor ieders budget een waardevolle maaltijd kunnen aanbieden en zullen steeds op zoek gaan naar juiste verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Normen en waarden

We werken zoveel als mogelijk met lokale handelaren en waar we kunnen werken we zo ecologisch mogelijk.

Voor onze pasta werken we samen met Pastati, een Belgisch pastabedrijf die nauw samenwerkt met het maatwerkbedrijf Aarova, hier kiezen we niet voor goedkoop maar voor kwaliteit, werkgelegenheid en Belgisch.

Samenwerking tussen Pink Pepper en Vinoscoop.

Voor de productie van onze “bakskes liefde” zijn we op zoek gegaan naar een locatie in de buurt van Evergem.

Na een korte zoektocht hadden we het ideale pand gevonden er werden de eerste plannen getekend, kredieten aangevraagd, keukens getekend, offertes aangevraagd en begonnen we te dromen. Het werd een heus project. We wilden er ook graag een co-work ruimte aan koppelen.

De bank zag ons verhaal, zag mogelijkheden, maar zag de risico’s groter in dan ons.

Ondernemen is schakelen, flexibel zijn. Dus, schakelen naar plan B.

Na enkele weken herbronnen, nadenken en andere opties te bekijken bleek de ideale oplossing gewoon voor onze voeten te liggen…bij Vinoscoop!

Ik werkte al als freelancer voor Vinoscoop en het plan was opgevat, om eens wij waren opgestart met Pink Pepper in ons eigen pand, we hen gingen ondersteunen in de evenementen en het catering verhaal.

Het team van Vinsocoop zag de meerwaarde van ons verhaal, elkaar versterken is hier de sleutel.